Lottning i Champions League idag

Hej där. Jag ska inte vara särskilt långrandig här men dagens surftips är liverapporteringen från Sportbladet för Champions League. Det är klockan 12.00 som det drar igång och vi snackar alltså lottning inför semifinalerna.

Tankar kring lottningen

Det är ju alltså Bayern München, Real Madrid, Barcelona och Juventus som ska lottas och det är för mig mycket intressant. Egentligen är jag sugen på att se alla matcherna oavsett vilka som lottas mot varandra. Men om jag verkligen tänker efter så vill jag nog se Bayern München och Barcelona i final. Så jag vill helst inte se att Bayern lottas mot Barca nu i semifinalen. Jag tror att Bayern München är det bästa laget i världen och tycker att det skulle vara kul att se dem i finalen. Real Madrid vann snöpligt förra året och det är alltid roliga att se i en final, men jag tycker att de kanske inte är laget som visat sig vara mest värdiga att vinna.

Bayern München

Detta är en sådan vinstmaskin att det är helt sjukt. Vändningen i returmötet i kvarten mot Porto är redan historisk efter 5-0 i halvtid. Det enda jag inte gillar med Bayern är Pep Guardiola som verkar vara en veritabel skithög.

Real Madrid

När Real Madrid har ett helt och friskt lag och kan ställa upp med Kroos-Modric bakom Bale-James-Ronalo så är detta nog världens bästa mittfält. Tyvärr är ju Modric skadad nu och Bale verkar vara lite mobbad av efterblivna Madrid-bor. Harmonin i truppen kan störa Real Madrid.

Juventus

Alla Serie A-fans vill att Juventus ska vinna. Det vore bra för ligan. Jag skulle vara glad för Pirlos skull om Juventus vann. Han är en riktig chef den mannen. Jag gillar också Paul Pogba väldigt mycket. Och Buffon!

Barcelona

Anledningen att jag vill se FC Barcelona i finalen är för att de är så himla bra och jag skulle vilja se dem få stryk av Bayern. Messi är Messi och en final med honom är alltid kul. Neymar gör ett bättre jobb i Barca-tröjan än vad jag trodde att han skulle göra och Suarez börjar få mer utrymme. De är inte lika tråkiga som vanligt att se på.

Vilka vinner Champions League?

Jag tror på Bayern München. Spelbolagen tror på Barcenlona följt av Bayern, Real Madrid och sedan sist Juventus. Du får nästan 8-9 gånger pengarna på Juventus-vinst faktiskt.